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CAFÉ BISTROT AUX BONS MORCEAUX

カフェビストロ オーボンモルソー

【Genre】French

【Card settlement】Not accepted

075-212-8851

【Genre】French【Card settlement】Not accepted

Average budget Dinner:¥3,000~¥3,999 Lunch:¥1,000~¥1,999

  • Information
  • Menu

Breakfast menu (8:00 am ~ 10:00 am)
朝食メニュー(8:00 am ~ 10:00 amまで)


Genre
French
Style
Grilled, Baked
Flavor
Salt
Ingredients
① Croque-madame set ¥ 1000
② Organic set ¥ 1000

The croque-madame and organic set are familiar breakfast menus in Paris.
Please choose a set between the two


①クロックマダムのセット ¥1000
②オーガニックのセット ¥1000

パリではおなじみの朝ごはんクロックムマダムかオーガニックのセット
お好きな方をお選びください
Price(tax excluded)
¥1,000~

Sandwich (12:00 pm ~)
サンドウィッチ(12:00 pm~)


Genre
A la carte
Style
Grilled, Baked
Flavor
Salt
Ingredients
① Pate de campagne sandwich ¥ 1000
(French sourdough bread, mustard, pickles)
② Smoked chicken & Gruyere cheese ¥ 1000
(Baquette, Smoked chicken, Gruyere cheese, Butter)
③ Nicoise-style sandwich ¥ 1000
(Bread, Tuna, Tomatoes, Olives, Anchovies, Vegetables)
④ Croque-madame ¥ 1000
(Fried eggs, Ham, White sauce, Cheese)

All sandwiches include salad.


①パテドカンパーニュサンド ¥1000
(パンドカンパーニュ、マスタード、ピクルス)
②スモークチキンとグリュィエルチーズ ¥1000
(バケット、スモークチキン、グリュィエルチーズ、バター)
③ニース風サンドウィッチ ¥1000
(食パン、ツナ、トマト、オリーブ、アンチョビ、野菜)
④クロックマダム ¥1000
(目玉焼き、ハム、ホワイトソース、チーズ)

全てのサンドウィッチにサラダが付きます
Price(tax excluded)
¥1,000~

Oeufs en meurette (poached egg with red wine sauce)
ポーチドエッグの赤ワインソースウフアンムーレット


Genre
French
Style
-
Flavor
Red wine, Salt
Ingredients
This is a Lyon regional cuisine.
When cutting through the red wine sauce, the creamy yolk pours out of the poached egg on top.

Egg, Bacon, Mushrooms


リヨン郷土料理のひとつ
赤ワインソースにナイフを入れるととろ~り黄身が出てくるポーチドエッグがのっています

卵、ベーコン、きのこ
Price(tax excluded)
¥1,500

Pate de campagne
パテドカンパーニュ


Genre
French
Style
Baked, Pan fried
Flavor
Salt
Ingredients
This authentic bistro menu is a rich concentrated flavor of the meat.

Pork, Chicken liver, Egg


肉のうまみが濃縮された、本格ビストロメニュー

豚肉、鶏レバー、卵
Price(tax excluded)
¥1,200

Charcuterie platter
シャルキュトリーの盛合せ


Genre
French
Style
-
Flavor
Salt
Ingredients
Enjoy our charcuterie that goes well with our wine.

Ham, Rillettes, Pate


ワインと相性抜群のシャルキュトリーをお楽しみ下さい

ハム、リエット、パテ
Price(tax excluded)
¥2,000

Lyon-style sausage with lentils
リヨン風ソーセージレンズ豆添え


Genre
French
Style
Boiled, Simmered, Pan fried
Flavor
Mustard, Salt
Ingredients
Enjoy the harmony of sausage and lentil prepared in a French regional Lyon-style.

Sausage, Lentils


まさにフランスの地方料理といえるリヨン風のソーセージとレンズ豆のハーモニーをお楽しみください

ソーセージ、レンズ豆
Price(tax excluded)
¥1,500

Smoked herring and potato salad
にしんのスモークとじゃがいものサラダ


Genre
French
Style
-
Flavor
Olive oil, Salt
Ingredients
Smoked herring goes well with potatoes.
Served with olive oil.

Herring, Potato, Onion, Tomato


にしんのスモークとじゃがいもは相性抜群
オリーブオイルであっさりとお召し上がりいただけます

にしん、じゃがいも、玉ねぎ、トマト
Price(tax excluded)
¥1,300

Soup de Poisson (fish soup of the south of France)
スープドポワソン(南仏風魚のスープ)


Genre
French
Style
Boiled, Simmered, Pan fried
Flavor
-
Ingredients
This is a very thick soup packed with the taste of seafood.
Please enjoy with baguette.

White meat fish, Garlic, Tomato, Saffron, Egg


魚介の旨みがギュッと詰まった非常に濃厚なスープ
バゲットを浮かべて召し上がってください

白身魚、ニンニク、トマト、サフラン 、卵
Price(tax excluded)
¥1,300

Roasted lamb leg with navy beans
仔羊もも肉のロースト、白インゲン豆添え


Genre
French
Style
Grilled, Baked
Flavor
Salt
Ingredients
Enjoy our roasted lamb leg baked slowly over time.

Lamb leg, Navy beans, Tomato, Garlic


時間をかけてじっくりローストした仔羊のもも肉をお楽しみ下さい

仔羊もも肉、白インゲン豆、トマト、ニンニク
Price(tax excluded)
¥2,000

Honeycomb tripe baked in mustard & breadcrumbs
トリップのマスタードパン粉焼き


Genre
French
Style
Baked
Flavor
Mustard, Salt, Butter, Mirin (sweetened sake)
Ingredients
Mustard is spread on the honeycomb tripe with breadcrumbs and baked in butter.

Honeycomb tripe, Breadcrumbs


トリップにマスタードを塗ってパン粉をつけバターで香ばしく焼き上げます。

トリップ、パン粉
Price(tax excluded)
¥2,000

Rosemary flavored roasted spareribs
スペアリブのローストローズマリー風味


Genre
French
Style
Baked、Picled
Flavor
Rosemary, Salt, Peppar
Ingredients
The savory of rosemary from the roasted spareribs stimulates the appetite

Spareribs, Potatoes


じっくりローストしたスペアリブから薫るローズマリーの香りが食欲をそそります

スペアリブ、じゃがいも
Price(tax excluded)
¥2,000

Confit de canard
鴨もも肉のコンフィ


Genre
French
Style
Grilled, Baked, Deep fried
Flavor
Salt
Ingredients
Enjoy our tender duck meat cooked carefully over time

Duck meat, Potatoes


時間をかけてじっくり調理した柔らかい鴨肉を味わってください

鴨もも肉、じゃがいも
Price(tax excluded)
¥2,500

Andouillette 5A
アンドゥィエット5A


Genre
French
Style
Boiled, Simmered
Flavor
Mustard, Fresh cream, Milk
Ingredients
Served with potato gratin

This is special dish is prepared by a chef who received the first 5A certification other than a French chef.
Enjoy the taste that's addictive

Andouillette


じゃがいものグラタン付

フランス人以外で初めて5Aの認定を受けたシェフが作るこだわりの一品
癖になる味わいを楽しんでください

アンドゥィエット
Price(tax excluded)
¥2,500

Tartare of horse meat and french fries , with salad
馬肉のタルタル、フライドポテト、サラダ添え


Genre
French
Style
Raw
Flavor
Onions, Mustard, Capers, Salt, Peppers
Ingredients
Horse meat is thoroughly chopped with a knife to make minced horse meat
Mix the meat well with eggs to enjoy.

Horsemeat, Pickles, Egg yolk, Potatoes


馬肉を包丁で丹念に叩いて挽き肉状に仕上げます
卵と肉をよく混ぜ合わせながらお召し上がりください

馬肉、ピクルス、卵黄、じゃがいも
Price(tax excluded)
¥2,800

Skirt steak with fried potatoes
牛ハラミのステーキ、フライドポテト添え


Genre
French
Style
Grilled
Flavor
Shallot sauce, Salt, Peppar
Ingredients
This skirt steak is tasty and tender.

Beef skirt steak meat, Potatoes


柔らかく味わい深い牛ハラミ肉のステーキです

牛ハラミ肉、じゃがいも
Price(tax excluded)
¥2,500

Stewed beef tongue in red wine
牛舌の赤ワイン煮込み


Genre
French
Style
Simmered
Flavor
Red wine, Peppar
Ingredients
Served with potato gratin

Enjoy the beef tongue simmered in red wine over time until it is tender and the flavor sinks in.

Beef tongue


じゃがいものグラタン付

柔らかくなるまで時間をかけて煮込み赤ワインの風味のしみ込んだ牛舌をお楽しみください

牛舌
Price(tax excluded)
¥2,800

Today's fish dish
本日の魚料理


Genre
French
Style
-
Flavor
-
Ingredients
The chef prepares the daily fish with care


日替わりの魚をシェフが丁寧に料理します
Price(tax excluded)
¥2,300

Lyon-style quenelles served with butter rice
リヨン風クネルバターライス添え


Genre
French
Style
-
Flavor
-
Ingredients
This dish is prepared with minced white meat fish kneaded with butter, flour, and egg yolk to make quenelles.
Enjoy the rich sauce by mixing with the butter rice.

White meat fish, Scallops, Rice


白身魚をミンチにし、バター、小麦粉、卵黄を練り合わせたクネルと、
濃厚なソースをバターライスに絡めてお召し上がりください

白身魚、ホタテ、ライス
Price(tax excluded)
¥2,000





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