Welcome to Japan
Welcome to Japan!
CAFÉ BISTROT AUX BONS MORCEAUX
カフェビストロ オーボンモルソー
【Genre】French
【Card settlement】Not accepted
075-212-8851
- Infomation
- Menu
Breakfast menu (8:00 am ~ 10:00 am)朝食メニュー(8:00 am ~ 10:00 amまで)
- Genre
- French
- Style
- Grilled, Baked
- Flavor
- Salt
- Ingredients
- ① Croque-madame set ¥ 1000② Organic set ¥ 1000The croque-madame and organic set are familiar breakfast menus in Paris. Please choose a set between the two①クロックマダムのセット ¥1000②オーガニックのセット ¥1000パリではおなじみの朝ごはんクロックムマダムかオーガニックのセットお好きな方をお選びください
- Price(tax excluded)
- ¥1,000~
Sandwich (12:00 pm ~)サンドウィッチ(12:00 pm~)
- Genre
- A la carte
- Style
- Grilled, Baked
- Flavor
- Salt
- Ingredients
- ① Pate de campagne sandwich ¥ 1000(French sourdough bread, mustard, pickles)② Smoked chicken & Gruyere cheese ¥ 1000(Baquette, Smoked chicken, Gruyere cheese, Butter)③ Nicoise-style sandwich ¥ 1000(Bread, Tuna, Tomatoes, Olives, Anchovies, Vegetables)④ Croque-madame ¥ 1000(Fried eggs, Ham, White sauce, Cheese)All sandwiches include salad.①パテドカンパーニュサンド ¥1000(パンドカンパーニュ、マスタード、ピクルス)②スモークチキンとグリュィエルチーズ ¥1000(バケット、スモークチキン、グリュィエルチーズ、バター)③ニース風サンドウィッチ ¥1000(食パン、ツナ、トマト、オリーブ、アンチョビ、野菜)④クロックマダム ¥1000(目玉焼き、ハム、ホワイトソース、チーズ)全てのサンドウィッチにサラダが付きます
- Price(tax excluded)
- ¥1,000~
Oeufs en meurette (poached egg with red wine sauce)ポーチドエッグの赤ワインソースウフアンムーレット
- Genre
- French
- Style
- -
- Flavor
- Red wine, Salt
- Ingredients
- This is a Lyon regional cuisine.When cutting through the red wine sauce, the creamy yolk pours out of the poached egg on top.Egg, Bacon, Mushroomsリヨン郷土料理のひとつ赤ワインソースにナイフを入れるととろ~り黄身が出てくるポーチドエッグがのっています 卵、ベーコン、きのこ
- Price(tax excluded)
- ¥1,500
Pate de campagneパテドカンパーニュ
- Genre
- French
- Style
- Baked, Pan fried
- Flavor
- Salt
- Ingredients
- This authentic bistro menu is a rich concentrated flavor of the meat.Pork, Chicken liver, Egg肉のうまみが濃縮された、本格ビストロメニュー豚肉、鶏レバー、卵
- Price(tax excluded)
- ¥1,200
Charcuterie platterシャルキュトリーの盛合せ
- Genre
- French
- Style
- -
- Flavor
- Salt
- Ingredients
- Enjoy our charcuterie that goes well with our wine.Ham, Rillettes, Pateワインと相性抜群のシャルキュトリーをお楽しみ下さいハム、リエット、パテ
- Price(tax excluded)
- ¥2,000
Lyon-style sausage with lentilsリヨン風ソーセージレンズ豆添え
- Genre
- French
- Style
- Boiled, Simmered, Pan fried
- Flavor
- Mustard, Salt
- Ingredients
- Enjoy the harmony of sausage and lentil prepared in a French regional Lyon-style.Sausage, Lentilsまさにフランスの地方料理といえるリヨン風のソーセージとレンズ豆のハーモニーをお楽しみくださいソーセージ、レンズ豆
- Price(tax excluded)
- ¥1,500
Smoked herring and potato saladにしんのスモークとじゃがいものサラダ
- Genre
- French
- Style
- -
- Flavor
- Olive oil, Salt
- Ingredients
- Smoked herring goes well with potatoes.Served with olive oil.Herring, Potato, Onion, Tomatoにしんのスモークとじゃがいもは相性抜群オリーブオイルであっさりとお召し上がりいただけますにしん、じゃがいも、玉ねぎ、トマト
- Price(tax excluded)
- ¥1,300
Soup de Poisson (fish soup of the south of France)スープドポワソン(南仏風魚のスープ)
- Genre
- French
- Style
- Boiled, Simmered, Pan fried
- Flavor
- -
- Ingredients
- This is a very thick soup packed with the taste of seafood.Please enjoy with baguette.White meat fish, Garlic, Tomato, Saffron, Egg魚介の旨みがギュッと詰まった非常に濃厚なスープバゲットを浮かべて召し上がってください 白身魚、ニンニク、トマト、サフラン 、卵
- Price(tax excluded)
- ¥1,300
Roasted lamb leg with navy beans仔羊もも肉のロースト、白インゲン豆添え
- Genre
- French
- Style
- Grilled, Baked
- Flavor
- Salt
- Ingredients
- Enjoy our roasted lamb leg baked slowly over time.Lamb leg, Navy beans, Tomato, Garlic時間をかけてじっくりローストした仔羊のもも肉をお楽しみ下さい仔羊もも肉、白インゲン豆、トマト、ニンニク
- Price(tax excluded)
- ¥2,000
Honeycomb tripe baked in mustard & breadcrumbsトリップのマスタードパン粉焼き
- Genre
- French
- Style
- Baked
- Flavor
- Mustard, Salt, Butter, Mirin (sweetened sake)
- Ingredients
- Mustard is spread on the honeycomb tripe with breadcrumbs and baked in butter.Honeycomb tripe, Breadcrumbsトリップにマスタードを塗ってパン粉をつけバターで香ばしく焼き上げます。トリップ、パン粉
- Price(tax excluded)
- ¥2,000
Rosemary flavored roasted spareribsスペアリブのローストローズマリー風味
- Genre
- French
- Style
- Baked、Picled
- Flavor
- Rosemary, Salt, Peppar
- Ingredients
- The savory of rosemary from the roasted spareribs stimulates the appetiteSpareribs, Potatoesじっくりローストしたスペアリブから薫るローズマリーの香りが食欲をそそりますスペアリブ、じゃがいも
- Price(tax excluded)
- ¥2,000
Confit de canard鴨もも肉のコンフィ
- Genre
- French
- Style
- Grilled, Baked, Deep fried
- Flavor
- Salt
- Ingredients
- Enjoy our tender duck meat cooked carefully over timeDuck meat, Potatoes時間をかけてじっくり調理した柔らかい鴨肉を味わってください鴨もも肉、じゃがいも
- Price(tax excluded)
- ¥2,500
Andouillette 5Aアンドゥィエット5A
- Genre
- French
- Style
- Boiled, Simmered
- Flavor
- Mustard, Fresh cream, Milk
- Ingredients
- Served with potato gratinThis is special dish is prepared by a chef who received the first 5A certification other than a French chef.Enjoy the taste that's addictiveAndouilletteじゃがいものグラタン付フランス人以外で初めて5Aの認定を受けたシェフが作るこだわりの一品癖になる味わいを楽しんでくださいアンドゥィエット
- Price(tax excluded)
- ¥2,500
Tartare of horse meat and french fries , with salad馬肉のタルタル、フライドポテト、サラダ添え
- Genre
- French
- Style
- Raw
- Flavor
- Onions, Mustard, Capers, Salt, Peppers
- Ingredients
- Horse meat is thoroughly chopped with a knife to make minced horse meatMix the meat well with eggs to enjoy.Horsemeat, Pickles, Egg yolk, Potatoes馬肉を包丁で丹念に叩いて挽き肉状に仕上げます卵と肉をよく混ぜ合わせながらお召し上がりください馬肉、ピクルス、卵黄、じゃがいも
- Price(tax excluded)
- ¥2,800
Skirt steak with fried potatoes牛ハラミのステーキ、フライドポテト添え
- Genre
- French
- Style
- Grilled
- Flavor
- Shallot sauce, Salt, Peppar
- Ingredients
- This skirt steak is tasty and tender.Beef skirt steak meat, Potatoes柔らかく味わい深い牛ハラミ肉のステーキです牛ハラミ肉、じゃがいも
- Price(tax excluded)
- ¥2,500
Stewed beef tongue in red wine牛舌の赤ワイン煮込み
- Genre
- French
- Style
- Simmered
- Flavor
- Red wine, Peppar
- Ingredients
- Served with potato gratinEnjoy the beef tongue simmered in red wine over time until it is tender and the flavor sinks in.Beef tongueじゃがいものグラタン付柔らかくなるまで時間をかけて煮込み赤ワインの風味のしみ込んだ牛舌をお楽しみください牛舌
- Price(tax excluded)
- ¥2,800
Today's fish dish本日の魚料理
- Genre
- French
- Style
- -
- Flavor
- -
- Ingredients
- The chef prepares the daily fish with care日替わりの魚をシェフが丁寧に料理します
- Price(tax excluded)
- ¥2,300
Lyon-style quenelles served with butter riceリヨン風クネルバターライス添え
- Genre
- French
- Style
- -
- Flavor
- -
- Ingredients
- This dish is prepared with minced white meat fish kneaded with butter, flour, and egg yolk to make quenelles.Enjoy the rich sauce by mixing with the butter rice.White meat fish, Scallops, Rice白身魚をミンチにし、バター、小麦粉、卵黄を練り合わせたクネルと、濃厚なソースをバターライスに絡めてお召し上がりください白身魚、ホタテ、ライス
- Price(tax excluded)
- ¥2,000
- Information
- Menu