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Kushikatsu Sakura Honten

串カツさくら本店

【Genre】Kushiage-Skewers, Regional Cuisine, Sake

【Card settlement】Accepted

06-6631-3007

【Genre】Kushiage-Skewers, Regional Cuisine, Sake【Card settlement】Accepted

Average budget Dinner:¥2,000~¥2,999 Lunch:¥1,000~¥1,999

  • Information
  • Menu

Skewers [meat]
串カツ【お肉】


Genre
Deep fried skewers
Style
Deep fried
Flavor
Others (Skewer's sauce)
Ingredients
Dipping the skewer in sauce twice is prohibited! This is a typical manner of Osaka.

① "Meccha ee" beef (Domestic beef, Kagoshima Prefecture's Sakura beef) ¥340
② "Meccha ee" pork (Domestic pork, ) ¥310
③ "Meccha ee" chicken (Domestic chicken, Nagasaki Prefecture's Unzen chicken) ¥280

¥140 ~ each
④ Beef
⑤ Chicken tenderloin "Sasami"
⑥ Chicken gizzards
⑦ Sausage

¥180 ~ each
⑧ Chicken "sasami" with plum plup
⑨ Chicken "sasami" with garlic
⑩ Negima (Chicken "sasami" × white green onions)
⑪ Spicy sausage

¥210 ~ each
⑫ Chicken "sasami" rolled with shiso and plum pulp
⑬ Kappa (Chicken Yagen cartilage)
⑭ Chicken "sasami" with cheese
⑮ Chicken "tulip" wing

串カツソースは二度づけ禁止!大阪ならではのマナーです。

①めっちゃえぇ牛肉(国産和牛・鹿児島県産 さくら牛) ¥340
②めっちゃえぇ豚肉(国産和豚・杜仲茶豚) ¥310円
③めっちゃえぇ鶏肉(国産地鶏・長崎県産 雲仙島原鷄) ¥280

各 ¥140~
④牛肉
⑤ささみ
⑥砂ズリ(砂肝)
⑦ウインナー

各 ¥180~
⑧ささみ梅肉
⑨ささみガーリック
⑩ねぎま(ささみ×白ねぎ)
⑪ピリ辛ウインナー

各 ¥210~
⑫ささみしそ巻き梅肉
⑬かっぱ(やげん軟骨)
⑭ささみチーズ
⑮チューリップ(手羽元)
Price(tax excluded)
¥140~

Skewers [Seafood]
串カツ【魚介】


Genre
Deep fried skewer
Style
Deep fried
Flavor
Sauce
Ingredients
Dipping the skewer in sauce twice is prohibited! This is a typical manner of Osaka.

¥160 ~ each
① Squid
② Octopus
③ Scallops
④ Capelin with roe

¥230 ~ each
⑤ Sand borer
⑥ Salmon

Plump shrimp ¥320

串カツソースは二度づけ禁止!大阪ならではのマナーです。

各 ¥160~
①いか
②たこ
③ホタテ
④子持ちししゃも

各 ¥230~
⑤きす
⑥サーモン

ぷりっぷり海老 ¥320
Price(tax excluded)
¥160~

Skewers [Vegetables]
串カツ【野菜】


Genre
Deep fried skewers
Style
-
Flavor
Sauce
Ingredients
Dipping the skewer in sauce twice is prohibited! This is a typical manner of Osaka.

¥100 ~ each
① Onion
② Sweet green pepper
③ Eggplant
④ White green onions and lotus root
⑤ Cherry tomatoes

¥140 ~ each
⑥ Pickled ginger
⑦ Garlic
⑧ Potatoes
⑨ Eryngi mushroom
⑩ Shiitake mushrooms

¥190 ~ each
⑪ Yam
⑫ Asparagus

串カツソースは二度づけ禁止!大阪ならではのマナーです。

各 ¥100~
①玉ねぎ
②ししとう
③なす
④白ネギれんこん
⑤プチトマト

各 ¥140~
⑥紅しょうが
⑦にんにく
⑧じゃがいも
⑨エリンギ
⑩しいたけ

各 ¥190~
⑪長芋
⑫アスパラ
Price(tax excluded)
¥100~

Skewers [Other]
串カツ【その他】


Genre
Deep fried skewers
Style
Deep fried
Flavor
-
Ingredients
¥190 ~ each
① Baumkuchen
② Chocolate banana
③ Sakura rice cake (Rice cake with sweet bean paste wrapped in a cherry leaf)

④ Mozzarella cheese ¥270
⑤ Rice cake ¥160

各 ¥190~
①バウムクーヘン
②チョコバナナ
③さくら餅

④モッツァレラチーズ ¥270
⑤おもち ¥160
Price(tax excluded)
¥160~

Osaka's specialty "Doteyaki"
大阪名物 どて焼き


Genre
Regional cuisine
Style
Boiled
Flavor
Soy sauce, Sugar, Miso, Sake, Sweet sake "Mirin"
Ingredients
Beef sinew, Konjak, Green onion

牛すじ、こんにゃく、ねぎ
Price(tax excluded)
¥430

Appetizers
おつまみ


Genre
A la carte
Style
Others
Flavor
Others
Ingredients
① Green soy beans "Edamame" (salty) ¥ 290
② Chilled tofu (tofu, soy sauce, dried bonito) ¥ 290
③ Broiled skate fin ¥ 410
④ Pickled cod innards ¥ 390
⑤ Chilled tofu with chili oil (tofu, original chili oil with garlic/onion flakes) ¥ 390

①枝豆(塩味) ¥290
②冷奴(豆腐、醤油、鰹節) ¥290
③えいひれの炙り ¥410
④チャンジャ ¥390
⑤食べるラー油冷奴(豆腐、ガーリック・オニオンフレークのオリジナルラー油) ¥390
Price(tax excluded)
¥290~

Salad
サラダ


Genre
Salad
Style
Raw
Flavor
Others
Ingredients
① Potato salad ¥ 360
Cheese, Bacon, Potatoes, Mayonnaise, White wine, Salt, Pepper

② Special Caesar salad ¥ 520
Salad vegetables, Soft-boiled egg, Croutons, Pepper, Garlic, Caesar

③ Tomato slice ¥ 310
Tomato, Mayonnaise

①ポテトサラダ ¥360
チーズ、ベーコン、じゃがいも、マヨネーズ、白ワイン、塩、胡椒

②特製シーザーサラダ ¥520
サラダ野菜、半熟卵、クルトン、胡椒、ガーリック、シーザー

③トマトスライス ¥310
トマト、マヨネーズ 
Price(tax excluded)
¥310~

Pickles
漬けもの


Genre
A la carte
Style
Pickled
Flavor
Others
Ingredients
① Pickled celery ¥ 290
② Spicy takana mustard green pickles ¥ 280
③ Tataki cucumber (Japanese style sour pickles) ¥ 300

①セロリの浅漬け ¥290
②激辛 辛子高菜 ¥280
③たたききゅうり(酸味のある和風ピクルス) ¥300
Price(tax excluded)
¥280~

"Makanai" bowl
まかない丼


Genre
Bowl
Style
Others
Flavor
Others
Ingredients
This is a staminal rice bowl topped with a fine egg (red shelled), spicy takana mustard green pickled leaf, original chili oil, green onions, dried seaweed, garlic, Shiba pickles, sesame seeds, and sesame oil.

アツアツご飯の上に、絶品赤卵、激辛辛子高菜、自家製食べるラー油、ねぎ、焼き海苔、ガーリック、柴漬け、ゴマ・ごま油がトッピングされた
スタミナたっぷりのどんぶりです。
Price(tax excluded)
¥520

Rice
ごはん


Genre
A la carte
Style
-
Flavor
-
Ingredients
① Domestic rice rice ¥ 210
② Fine eggs poured over rice ¥ 380

①国産米 ごはん ¥210
②絶品卵かけごはん ¥380
Price(tax excluded)
¥210

Beer
ビール



Genre
Beer
Taste
-
Ingredients
-
Alcohol
-
volume
① Draft beer (medium jug) \ 500
② Draft beer (small glass) \ 390
③ Shandy gaff \ 510
④ Red eye \ 510
⑤ Golden beer (beer × Oronamin C) \ 520
⑥ [Bottle] Asahi Super Dry \ 560
⑦ [Bottle] Kirin Lager \ 560

①生ビール 中ジョッキ \500
②生ビール 小グラス \390
③シャンディガフ \510
④レッドアイ \510
⑤ゴールデンビア(ビール×オロナミンC) \520
⑥【瓶】アサヒ スーパードライ \560
⑦【瓶】キリン ラガー \560
How to drink
Cold
Price(tax excluded)
¥390~

Sake
日本酒



Genre
Sake
Taste
-
Ingredients
-
Alcohol
-
volume
① Musashi Otokoyama (rich, dry) ¥ 500
② Tokujiro (refreshing, dry) ¥ 600
③ Tenpoichi (refreshing, sweet) ¥ 800

①武蔵男山(ふくよか、辛口) ¥500
②徳次郎(さわやか、辛口) ¥600
③天宝一(さわやか、甘口) ¥800
How to drink
Cold, Hot
Price(tax excluded)
¥500~

Highball
ハイボール



Genre
Highball
Taste
-
Ingredients
-
Alcohol
-
volume
[Suntory Kaku]
① Kaku high ball ¥ 450
② Kaku high ball strong ¥ 530
③ Kaku On-the-rocks double ¥ 550
 
[Torisu]
④ Torisu high ball ¥ 410
⑤ Coke high ball ¥ 450
⑥ Citron Yuzu high ball ¥ 450
⑦ Ginger high ball ¥ 450
⑧ Grapefruit highball ¥ 450
⑨ Perilla leaf-red pepper "Taka no tsume" high ball ¥ 480
⑩ Pineapple juice highball ¥ 480
⑪ Torisu high ball strong ¥ 480
⑫ Torisu On-the-rocks double ¥ 500

【サントリー角】
①角ハイボール ¥450
②角ハイボール濃いめ ¥530
③角ロックダブル ¥550

【トリス】
④トリスハイボール ¥410
⑤コークハイボール ¥450
⑥柚子ハイボール ¥450
⑦ジンジャーハイボール ¥450
⑧グレープフルーツハイボール ¥450
⑨大葉・鷹の爪ハイボール ¥480
⑩パインジュースハイボール ¥480
⑪トリスハイボール濃いめ ¥480
⑫トリスロックダブル   ¥500





How to drink
Cold
Price(tax excluded)
¥410~

Fruit liqueur
果実酒



Genre
Fruit liqueur
Taste
-
Ingredients
-
Alcohol
-
volume
● Served with water, on-the-rocks, with soda, with hot water

① Kishu plum wine ¥ 410
② Citron Yuzu liqueur ¥ 500
③ La France liqueur ¥ 500
④ Cider ¥ 500

●割り方 お水、ロック、ソーダ、お湯

①紀州梅酒 ¥410
②ゆず酒 ¥500
③ラ・フランス酒 \500
④りんご酒 \500
How to drink
Cold, Hot
Price(tax excluded)
¥410~

Soft drinks
ソフトドリンク



Genre
Soft drinks
Taste
-
Ingredients
-
Alcohol
-
volume
¥ 330 each
① Oolong tea
② Coke
③ Calpis
④ Ginger ale
⑤ Melon soda
⑥ Calpis soda
⑦ Burn (Energy Drink)

¥ 360 each
⑧100% orange juice
⑨100% grapefruit juice
⑩100% tomato juice
⑪100% pineapple juice
⑫ Mate tea

各 ¥330
①ウーロン茶
②コーラ
③カルピス
④ジンジャーエール
⑤メロンソーダ
⑥カルピスソーダ
⑦Burn (エナジードリンク)

各 ¥360
⑧100%オレンジジュース
⑨100%グレープフルーツジュース
⑩100%トマトジュース
⑪100%パインジュース
⑫マテ茶
How to drink
Cold
Price(tax excluded)
¥330~




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