RESTAURANTWelcome to Japan!

Kyo kamo ryouri HAJIME

京・鴨料理 はじめ

【Genre】Duck menu, Regional cuisine

【Card settlement】Accepted

075-708-7600

【Genre】Duck menu, Regional cuisine【Card settlement】Accepted

Average budget Dinner:¥4,000 ~ Lunch:¥1,500

  • Information
  • Menu

Duck hotpot set (recommended)
鴨鍋セット(おすすめ)



Course contents
・Smoked duck
・Duck skewers
・Hotpot with duck
・Rice
・Dessert (changes day by day)

Seasoning: Soy sauce-based soup (Duck broth, Soy sauce, Mirin, Sake)

※Serves two people as shown


・鴨スモーク
・鴨串焼き
・鴨鍋
・ごはん
・デザート(日によって変わります)

味付け:醤油ベースのスープ(鴨のガラスープ、醤油、みりん、日本酒)

※写真は2人前です
Price
¥ 4,800 (tax not included)

Duck meatball skewers, egg bowl (with a small buckwheat) set [lunch]
鴨つくね串・玉子丼(小そば付)セット[ランチ]



Genre
Lunch
Style
Simmer, Boil
Flavor
Soy sauce, Salt, Sake, Mirin
Ingredients
-
Introduction
[Lunch menu]
・Duck meat rice bowl
・Mini-size buckwheat noodles
・Duck meatball skewers

Please inform the staff if you do not want raw eggs.


[ランチ内容]
・鴨肉を使った親子丼
・ミニそば
・鴨つくね串

生卵抜きもできるため、希望の場合は店員にお声がけください。
Price
¥ 1,500 (tax not included)

Tempura duck and egg rice bowl (with buckwheat noodles on the side) set [Lunch]
鴨天・玉子丼(小そば付)セット[ランチ]



Genre
Lunch
Style
Deep fry, simmer, Boil
Flavor
Soy sauce, Salt, Sake, Mirin
Ingredients
-
Introduction
[Lunch menu]
・Duck meat rice bowl
・Mini-size buckwheat noodles
・Tempura duck


[ランチ内容]
・鴨肉を使った親子丼
・ミニそば
・鴨天
Price
¥ 1,500 (tax not included)

Duck skewers
鴨串焼き



Genre
Skewers
Style
Grilled
Flavor
Soy sauce, Salt, Miso, Mirin
Ingredients
-
Introduction
① Duck and green onion skewer 600 yen
Ingredients: Duck thigh meat, Green onion

② Duck meatball skewer 750 yen
Ingredients: Burdock, Ginger, Small green onion, Raw egg

Please inform the staff if you do not want raw eggs.

Both ①and ② serves skewers seasoned with salt and soy sauce based sauce, total of 2 skewers.

We use rock salt.

※Serves two people as shown


①鴨ねぎ串 600円
食材:鴨もも肉、ネギ

②鴨つくね 750円
食材:ごぼう、生姜、小口ネギ、生卵
生卵抜きもできるため、希望の場合は店員にお声がけください。

①、②共に塩とタレ(醤油、みりん)の計2本になります。

岩塩を使用しています。

※写真は2人前です
Price
¥ 600 ~ (tax not included)

Seared duck-Yukke
鴨のたたき・ユッケ



Genre
Seared, Tartare
Style
Bake, Roast, Raw
Flavor
-
Ingredients
-
Introduction
① Seared duck breast strip 800 yen
Ingredients: Duck breast strips, Green shisho leaf
How to eat: With ginger soy sauce or salt

② Tartare (Yukke) duck breast strip 900 yen
Ingredients: Duck breast strip, Raw egg
How to eat: With soy-sauce based sauce

Please inform the staff if you do not want raw eggs.

We use rock salt.


①鴨ささみ たたき 800円
食材:鴨ささみ、大葉
食べ方:生姜醤油 or 塩

②鴨ささみ ユッケ 900円
食材:鴨ささみ、生卵
食べ方:タレ(醤油ベース)

生卵抜きもできるため、希望の場合は店員にお声がけください。

岩塩を使用しています。
Price
¥ 800 ~ (tax not included)

Fried duck meat
鴨の揚げ物



Genre
Fried food
Style
Deep fried
Flavor
-
Ingredients
-
Introduction
① Duck breast strip tempura 1,000 yen
Ingredients: Duck breast strip, Eggs, Flour
How to eat: Tentsuyu (made with soy sauce, bonito soup, mirin, sake), Matcha green tea salt

② Duck breast strip cutlet 1,000 yen
Ingredients: Duck breast strips, Eggs, Flour, Bread crumbs
Seasoning: Salt, Pepper

We use rock salt.


①鴨ささみ 天ぷら 1,000円
食材:鴨ささみ、卵、小麦粉
食べ方:天つゆ(醤油、カツオ出汁、みりん、酒)、抹茶塩

②鴨ささみ カツ 1,000円
食材:鴨ささみ、卵、小麦粉、パン粉
味付け:塩、こしょう

岩塩を使用しています。
Price
¥ 1,000 (tax not included)

Smoked duck and others
京鴨の燻製など



Genre
A la carte
Style
Baked, Roasted, Smoked
Flavor
-
Ingredients
-
Introduction
① Smoked duck 1,200 yen
② Duck raw ham 1,500 yen
③ Roasted duck 1,200 yen

We use duck thigh meat.


①鴨スモーク 1,200円
②鴨生ハム 1,500円
③鴨ロースト 1,200円

鴨もも肉を使用しています。
Price
¥ 1,200 ~ (tax not included)

A la carte
一品料理



Genre
A la carte
Style
-
Flavor
-
Ingredients
-
Introduction
① Japanese style rolled omelette with duck soup
Medium size: 600 yen
Large size: 800 yen
Ingredients: Eggs (folate) from Mizuho farm, Dried bonito broth, Duck broth, Soy sauce, Grated daikon radish

② TKG (raw egg poured over rice) using Mizuho farm's folate eggs 500 yen
Ingredients: Eggs (folate) from Mizuho farm, Rice, Soy sauce

③ Hajime's salad (Daily) 600 yen
Ingredients: Lettuce, Tomato, Cucumber, Paprika, Soft-boiled egg, Croutons, etc.
※The contents will vary depending on the day

④ Grated daikon radish with dried young sardines and sansho pepper 500 yen
Ingredients: Nishiki Market of crepe pepper, grated radish

⑤ Duck soup Japanese porridge duck soup 1,000 yen
Ingredients: Duck broth, Soy sauce, Eggs, Rice, Shredded dried seaweed

⑥ Buckwheat noodles with duck meat and green onions 1,000 yen
Ingredients: Duck thigh meat, Duck broth, Soy sauce, Noodles, Green onion

⑦ Curry buckwheat noodles with duck meat and green onions 1,200 yen
Ingredients: Duck thigh meat, Curry powder, Duck broth, Soy sauce, Noodles, Green onion

⑧ Japanese style duck pasta 1,200 yen
Ingredients: Duck thigh meat, Duck broth, Pasta, Green onions, Olive oil, Soy sauce


①鴨出汁のだし巻き卵
ボリューム中:600円
ボリューム大:800円
食材:みずほファーム葉酸たまご、かつおだし、鴨ガラだし、醤油、大根おろし

②みずほファーム葉酸たまごのTKG 500円
食材:みずほファーム葉酸葉酸たまご、ごはん、醤油

③はじめサラダ(日替り) 600円
食材:レタス、トマト、きゅうり、パプリカ、温玉、クルトン等
※日によって内容は異なります

④ちりめん山椒おろし 500円
食材:錦市場のちりめん山椒、大根おろし

⑤鴨出汁ぞうすい 1,000円
食材:鴨ガラ出汁、醤油、卵、ごはん、刻み海苔

⑥鴨南蛮そば 1,000円
食材:鴨もも肉、鴨ガラ出汁、醤油、そば、ネギ

⑦鴨カレー南蛮そば 1,200円
食材:鴨もも肉、カレー粉、鴨ガラ出汁、醤油、そば、ネギ

⑧和風鴨パスタ 1,200円
食材:鴨もも肉、鴨ガラ出汁、パスタ、ネギ、オリーブオイル、醤油
Price
¥ 500 ~ (tax not included)

Tasting set of 3 Kyoto's local sake
京都の地酒三種飲み比べ



How to drink
Cold
Introduction
A recommended set for you to compare 3 different local sake of Kyoto.


京都の地酒を飲み比べできるおすすめのセットです。
Price
¥ 1,500 (tax not included)

Goukai (Sake)
豪快(日本酒)



How to drink
Cold, Warm, Room temperature
Introduction
① Sake Goukai 1 Go (180ml): 600 yen
② Hot sake Goukai 1 Go(180ml): 600 yen / 2 Go(360ml): 1,000 yen
③ Cold sake Goukai 800 yen


①日本酒 豪快 一合:600円
②熱燗 豪快 一合:600円 / 二合:1,000円
③冷酒 豪快 800円
Price
¥ 600 ~ (tax not included)

Shochu
焼酎



How to drink
Cold
Introduction
① Super Ichiko (wheat) 600 yen
② Aka Kirishima (potato) 600 yen

※ With an additional 100 yen, stronger version (extra shochu) is also possible

■ How to drink
A. On-the-rocks
B. With water
C. With soda
D. With oolong tea
E. With green tea


①スーパーいいちこ(麦) 600円
②赤霧島(芋) 600円

※+100円で濃いめも可能です。

■飲み方
A. ロック
B. 水割り
C. ソーダ割り
D. ウーロン茶
E. 緑茶割り
Price
¥ 600 (tax not included)

Whiskey
ウイスキー



How to drink
Cold
Introduction
[Whiskey Kaku]
① Highball 700 yen
② With water 600 yen
③ On-the-rocks 600 yen

※ With an additional 100 yen, stronger version (extra whiskey) is also possible.

[Taketsuru]
④ Highball 1,000 yen
⑤ With water 900 yen
⑥ On-the-rocks 900 yen

※ With an additional 100 yen, stronger version (extra whiskey) is also possible.


[ウイスキー 角]
①ハイボール 700円
②水割り 600円
③ロック 600円

※+100円で濃いめも可能です。

[竹鶴]
④ハイボール 1,000円
⑤水割り 900円
⑥ロック 900円

※+100円で濃いめも可能です。
Price
¥ 600 ~ (tax not included)

Sour
サワー



How to drink
Cold
Introduction
① Plain 500 yen
② Lemon 500 yen
③ Lime 500 yen
④ Calpis 500 yen
⑤ Freezing lemon sour 800 yen (additional sour 500 yen)


①プレーン 500円
②レモン 500円
③ライム 500円
④カルピス 500円
⑤フリージングレモンサワー 800円 (追いサワー 500円)
Price
¥ 500 ~ (tax not included)

Plum wine
梅酒



How to drink
Cold
Introduction
① On-the-rocks
② With water
③ With soda


①ロック
②水割り
③ソーダ割り
Price
¥ 600 (tax not included)

Aragoshi orange (Fruit wine)
あらごしみかん



How to drink
Cold
Introduction
① On-the-rocks
② With soda


①ロック
②ソーダ割り
Price
¥ 600 (tax not included)

Mio
澪(みお)



How to drink
Cold
Introduction
A new sense of sparkling sake "Mio" with fresh pleasant bubbles.
Amount: 150ml


爽やかな泡が心地良い、新感覚のスパークリング清酒「澪」。
量:150ml
Price
¥ 500 (tax not included)

Seoul makgeolli (Korean rice wine)
ソウルマッコリ



How to drink
Cold
Introduction
① Glass 600 yen
② Bottle 1,500 yen


①グラス 600円
②ボトル 1,500円
Price
¥ 600 ~ (tax not included)

Soft drinks
ソフトドリンク



How to drink
Cold
Introduction
① Coke
② Orange
③ Calpis
④ Oolong tea
⑤ Cider


①コーラ
②オレンジ
③カルピス
④ウーロン茶
⑤サイダー
Price
¥ 500 (tax not included)





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