RESTAURANTWelcome to Japan!

Pizzeria CUORERUDINO

クオーレルディーノ

【Genre】Pizza, Italian, Dining bar

【Card settlement】Accepted

06-4390-1383

【Genre】Pizza, Italian, Dining bar【Card settlement】Accepted

Average budget Dinner:¥ 4,000 ~ ¥ 4,999 Lunch:¥ 1,000 ~ ¥ 1,999

  • Information
  • Menu

Margherita Ⅰ
マルゲリータ Ⅰ



Genre
Pizza
Style
Baked (Firewood kiln)
Flavor
Salt, Oil
Ingredients
Flour, Mozzarella, Grana padano, ① Tomato sauce, ② Cherry tomato, Basil, ③ Yellow tomato, Basil
Introduction
① Margherita Classica ¥ 1,100
② Margherita Bianca ¥ 1,350 [as shown in photo]
③ Golden Margherita ¥ 1,400


①マルゲリータ クラシカ ¥1,100
②マルゲリータ ビアンカ ¥1,350【写真の逸品】
③黄金のマルゲリータ ¥1,400
Price
¥ 1,100 ~ (tax not included)

Margherita Ⅱ
マルゲリータ Ⅱ



Genre
Pizza
Style
Baked (Firewood kiln)
Flavor
Salt, Tomato sauce, Basil
Ingredients
Flour, Grana padano, ④ Smoked buffalo mozzarella, Virgin olive oil, ⑤ Buffalo mozzarella cheese, Oil, ⑥ Buffalo mozzarella cheese, Cherry tomatoes, Virgin olive oil
Introduction
④ Margherita provola¥ 1,550
⑤ Margherita extra ¥ 1,600
⑥ Margherita special ¥ 1,650 [as shown in photo]


④マルゲリータ プローヴォラ ¥1,550
⑤マルゲリータ エクストラ ¥1,600
⑥マルゲリータ スペチャーレ ¥1,650【写真の逸品】
Price
¥ 1,550 ~ (tax not included)

Tomato-based pizza Ⅰ
トマトベースピザ Ⅰ



Genre
Pizza
Style
Baked (Firewood kiln)
Flavor
Salt, Tomato sauce, Basil
Ingredients
Flour, Oregano, ① Cherry tomatoes, Garlic, Oil, ② Black olives, Cherry tomatoes, Anchovies, Oil, ③ Grana padano, Garlic, ④ Cherry tomatoes, Whitebait, Garlic, Oil
Introduction
① Marinara speical ¥ 900
② Napoletana ¥ 950
③ Scarpariello ¥ 1,050
④ Cicinielli ¥ 1,200 [as shown in photo]


①マリナーラ スペチャーレ ¥900
②ナポレターナ ¥950
③スカルパリエッロ ¥1,050
④チチニエッリ ¥1,200【写真の逸品】
Price
¥ 900 ~ (tax not included)

Tomato-based pizza Ⅱ
トマトベースピザ Ⅱ



Genre
Pizza
Style
Baked (Firewood kiln)
Flavor
Salt, Tomato sauce
Ingredients
Flour, Mozzarella, Grana padano, ⑤ Basil, Mushroom, Corn, Sausage, Oil, ⑥ Chicken, Cherry tomatoes, Piccante salami, Basil, Tomatoes, Black pepper, ⑦ Oregano, Eggplant, Pancetta, Oil, ⑧ Ricotta cheese, Arugula, Virgin olive oil, Oil, Prosciutto
Introduction
⑤ Bambino ¥ 1,350
⑥ Diavola ¥ 1,500
⑦ Melanzane ¥ 1,500 [as shown in photo]
⑧ Prosciutto and arugula ¥ 1,700


⑤バンビーノ ¥1,350
⑥ディアボラ ¥1,500
⑦メランツァーネ ¥1,5000【写真の逸品】
⑧プロシュート・ルッコラ ¥1,700
Price
¥ 1,350 ~ (tax not included)

Bianca-based pizza Ⅰ
ビアンカベースピザ Ⅰ



Genre
Pizza
Style
Baked (Firewood kiln)
Flavor
Salt
Ingredients
Flour, Mozzarella, ① Arugula, Mortadella, Cherry tomatoes, Smoked mozzarella, Pecorino cheese, Virgin olive oil, ② Seasonal mushrooms (4 kinds) Grana padano, Oil, Capers, Ham, ③ Basil, Grana padano, Oil, Mushrooms, Eggs, Mortadella
Introduction
① Antichi-Sapori ¥ 1,300
② Boscaiola ¥ 1,500 [as shown in photo]
③ Bismarck ¥ 1,350


①アンティーキ・サポーリ ¥1,300
②ボスカイオーラ ¥1,500【写真の逸品】
③ビスマルク ¥1,350
Price
¥ 1,300 ~ (tax not included)

Bianca-based pizza Ⅱ
ビアンカベースピザ Ⅱ



Genre
Pizza
Style
Baked (Firewood kiln)
Flavor
Salt, Oil
Ingredients
Flour, Grana padano, Mozzarella, ④Yellow tomatoes, Cherry tomatoes, Paprika, Zucchini, Eggplant, Bacon, Oregano, ⑤ Gorgonzola, Taleggio cheese, Ricotta, Spinach sauce, Salami, Black pepper
Introduction
④ Ortolana ¥ 1,550 [as shown in photo]
⑤ Quattro formage ¥ 1,600
⑥ Braccio di ferro ¥ 1,300


④オルトラーナ ¥1,550【写真の逸品】
⑤クアトロ・フロマッジ ¥1,600
⑥ブラッチョ・デイ・フェッロ ¥1,300
Price
¥ 1,300 ~ (tax not included)

Pasta
パスタ



Genre
Pasta
Style
Boiled
Flavor
Salt
Ingredients
Flour, ① Pancetta, Egg yolk, Cream cheese, ② Beef, Tomato sauce, ③ Eggplant, Piccante salami, Tomato sauce, Garlic, ④ Shrimp, Dried tomatoes, Broccoli, ⑤ Mackerel, Cabbage, Oil
Introduction
① Carbonara ¥ 1,000 [gem of a photograph] of homemade pancetta
② Bolognese ¥ 1,100
③ Penne all'arrabbiata with eggplant and piccante salami ¥ 900
④ Minced shrimp and dried tomato in broccoli sauce pasta¥ 1,200 
⑤ Smoked mackerel and cabbage oil-based pasta ¥ 1,250


①自家製パンチェッタのカルボナーラ ¥1,000【写真の逸品】
②ボロネーゼ ¥1,100
③ナスとピカンテサラミのペンネアラビアータ ¥900
④海老ミンチとドライトマトのブロッコリーソースパスタ ¥1,200
⑤サバの燻製とキャベツのオイルパスタ ¥1,250
Price
¥ 900 ~ (tax not included)

Antipasto cold appetizers
アンティパスト冷前菜



Genre
A la carte
Style
-
Flavor
-
Ingredients
① Anchovies, Potatoes, ② Olive, ③ Pickles, ④ Duck breast, ⑤ Awaji round beef
Introduction
① Potatoes with anchovy ¥ 450
② Marinated olives¥ 500
③ Pickles ¥ 500
④ Smoked duck breast ¥ 750
⑤ Tagliata of beef eye of knuckle ¥ 900


①アンチョビポテト ¥450
②オリーブのマリネ ¥500
③ピクルス ¥500
④鴨むね肉の燻製 ¥750
⑤淡路牛マルシンのタリアータ ¥900
Price
¥ 450 ~ (tax not included)

Antipasto warm appetizer Ⅰ (Stew)
アンティパスト温前菜 Ⅰ(煮込)



Genre
A la carte
Style
Simmered, Boiled, Simmered at low heat
Flavor
Other tomato sauce
Ingredients
① Clams, Dried tomatoes, ② Octopus from Awaji, Tomatoes, Bread crumbs, Herbs, ③ Beef tripes, Pork tripes, Burdock, Tomatoes
Introduction
① Steamed and stewed clams and dry tomatoes ¥ 850
② Baked in herb bread crumbs Awaji octopus stewed in tomato ¥ 700
③ Spicy tomato stew with beef and pork tripes, and burdock ¥ 850


①たっぷりアサリとドライトマトの蒸し煮 ¥850
②淡路タコのトマト煮込み香草パン粉焼き ¥700
③牛・豚モツとゴボウのピリ辛トマト煮込み ¥850
Price
¥ 700 ~ (tax not included)

Antipasto warm appetizer Ⅱ
アンティパスト温前菜 Ⅱ



Genre
A la carte
Style
-
Flavor
-
Ingredients
① Anchovy, Butter, Cabbage, ② Mushrooms, Avocado, Marsala wine
Introduction
① Roast anchovy butter and cabbage 450 yen
② Mushrooms and avocado with Marsala sauce 850 yen


①アンチョビバターとキャベツのロースト 450円
②キノコとアボガドのマルサラソース 850円
Price
¥ 450 ~ (tax not included)

Ahijo
アヒージョ



Genre
Ahijo
Style
Fried, Boiled
Flavor
Olive oil
Ingredients
① Shrimp, Avocado, Basil, ② Gizzards, Mushrooms
Introduction
① Shrimp ahijo ¥ 750
② Gizzard and mushroom ahijo ¥ 700


①海老のアヒージョ ¥750
②砂ずりとマッシュルームのアヒージョ ¥700
Price
¥ 700 ~ (tax not included)

Frit
フリット



Genre
Fried food
Style
Deep fried
Flavor
-
Ingredients
Flour, Milk, Eggs, ① Potatoes, ② Squid, ③ Chicken, ④ Prosciutto, Mozzarella, Rice, ⑤ Olive, Italian sausage
Introduction
① French fries ¥ 500
② Squid frit ¥ 550
③ Spicy chicken frit ¥ 650
④ Prosciutto and mozzarella cheese arancini ¥ 450
⑤ Olive Italian sausage frit ¥ 480


①フライドポテト ¥500
②イカフリット ¥550
③スパイシーチキンフリット ¥650
④生ハムとモッツァレラチーズのアランチーニ ¥450
⑤オリーブサルシッチャフリット ¥480
Price
¥ 450 ~ (tax not included)

Salad
サラダ



Genre
Salad
Style
Eaten raw
Flavor
-
Ingredients
① Seasonal vegetables, ② Selvatica (rucola), Flour, Seasonal vegetables, ③ Buffalo mozzarella, Tomato, Basil, Olive oil
Introduction
① Green salad ¥ 500
② Salad with selvatica and fried pizza ¥ 700
③ Caprese with buffalo mozzarella ¥ 1,200


①グリーンサラダ ¥500
②揚げピザとセルバチコのサラダ ¥700
③水牛モッツァレラのカプレーゼ ¥1,200
Price
¥ 500 ~ (tax not included)

Dolce
ドルチェ



Genre
Dessert
Style
-
Flavor
Sugar
Ingredients
① Eggs, Milk, Cream, Sugar, Flour, ② Flour, Eggs, Milk, Caramel, Raspberry, Pistachio, ③ Ice cream, ④ Flour, Butter, Eggs, Ricotta cheese, Cream, ⑤ Cream, Milk, Gelatin
Introduction
① Cream catarana ¥ 500
② Raspberry and pistachio cream chiboust ¥ 450
③ Affogato ¥ 500
④ Canolli ¥ 450
⑤ Panna cotta ¥ 550


①カタナーラ ¥500
②木苺とピスタチオのシブースト ¥450
③アフォガード ¥500
④カンノーリ ¥450
⑤パンナコッタ ¥550
Price
¥ 450 ~ (tax not included)

Eat up our PIZZA! ! 2500 yen Light plan course!
PIZZAを食べ尽くす!!¥2500 ライトプラン!



Course contents
◆ANTIPASTO
- 3 assorted appetizers
- Today's 2 kinds of frit platter
◆ INSALATA
-Green salad
◆ PIZZA
Choose from 10 kinds of PIZZA!
◆PASTA
Today's pasta
※ 2-hour dining policy
※ This course is available from 4 or more people, and needs to be reserved 3 days in advance.
※ The all-you-can drink service can be added for 1,500 yen to all customers who have ordered the course.

-Heartland Beer
-Wine (Red and White)
-Whisky
-Cocktails
-Plum wine
-Soft drinks
-Shochu


ANTIPASTO
・前菜3種盛り合わせ
・本日のフリット 2種盛り合わせ
INSALATA
・グリーンサラダ
PIZZA
10種のPIZZAからお選び頂けます!
PASTA
本日のパスタ
※2時間制
※こちらのコースは、4名様以上、3日前までのご予約となります。
※コースご注文のお客様のみ+¥1,500で飲み放題がつけられます。
・ハートランドビール
・ワイン(赤白)
・ウイスキー
・カクテル
・梅酒
・ソフトドリンク
・焼酎
Price
¥ 2,500 (tax included)

Recommended plan course
リコメンドプラン



Course contents
◆ ANTIPASTO
5 assorted appetizers
◆ INSALATA
Salad made with 2 kinds of prosciutto and seasonal vegetables
◆ PIZZA
Choose from 12 kinds of PIZZA!
◆ PASTA
Today's recommended pasta
◆ MAIN DISH
Roast Italian long-term breeding pork "Dolce Porco"
◆ Dessert
※ 2-hour dining policy
※ This course is available from 4 or more people, and needs to be reserved 3 days in advance.
※ The all-you-can drink service can be added for 1,500 yen to all customers who have ordered the course.

-Heartland Beer
-Wine (Red and White)
-Whisky
-Cocktails
-Plum wine
-Soft drinks
-Shochu 


◆ANTIPASTO
前菜5種盛り合わせ
◆INSALATA
イタリア産2種ハムと季節野菜のサラダ
◆PIZZA
12種のPIZZAからお選び頂けます!
◆PASTA
本日のオススメパスタ
◆MAIN
イタリア産長期飼育豚「ドルチェポルコ」のロースト
◆デザート
※2時間制
※こちらのコースは、4名様以上、3日前までのご予約となります。
※コースご注文のお客様のみ+¥1,500で飲み放題がつけられます。
・ハートランドビール
・ワイン(赤白)
・ウイスキー
・カクテル
・梅酒
・ソフトドリンク
・焼酎
Price
¥ 3,000 (tax not included)

CUORE plan course
CUOREプラン



Course contents
◆ ANTIPASTO
Tomato and mozzarella caprese
Assorted salami platter
Tagliata of beef eye of knuckle
Spicy tomato tripe stew
◆ PIZZA
Choose from 12 kinds of PIZZA!
◆ PASTA
Today's recommended pasta
◆ MAIN DISH
T-bone steak with french fries
※ 2-hour dining policy
※ This course is available from 4 or more people, and needs to be reserved 3 days in advance.
※ The all-you-can drink service can be added for 1,500 yen to all customers who have ordered the course.

-Heartland Beer
-Wine (Red and White)
-Whisky
-Cocktails
-Plum wine
-Soft drinks
-Shochu


◆ANTIPASTO
トマトとモッツァレラのカプレーゼ
サラミの盛り合わせ
牛マルシンのタリアータ
モツのピリ辛トマト煮込
◆PIZZA
12種のPIZZAからお選び頂けます!
◆PASTA
本日のオススメパスタ
◆MAIN
Tボーンステーキ フレンチフライ添え
※2時間制
※こちらのコースは、4名様以上、3日前までのご予約となります。
※コースご注文のお客様のみ+¥1,500で飲み放題がつけられます。
・ハートランドビール
・ワイン(赤白)
・ウイスキー
・カクテル
・梅酒
・ソフトドリンク
・焼酎
Price
¥ 4,000 (tax not included)





  • Information
  • Menu