RESTAURANTWelcome to Japan!

Japanese Cuisine Yuki Shinten

日本料理 湯木 新店

【Genre】Japanese cuisine (Kaiseki, Kappo), Sukiyaki, Shabu-shabu

【Card settlement】Available

06-6348-2777

【Genre】Japanese cuisine (Kaiseki, Kappo), Sukiyaki, Shabu-shabu【Card settlement】Available

Average budget Dinner:¥15,000~¥30,000 Lunch:¥3,000~¥7,000

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Kaiseki cuisine
懐石(会席)料理


Genre
Details
Style
①②④⑩Various method depending on the dish, ③Eaten raw, ⑤Grilled, ⑥Deep-fried, ⑦Simmered,, ⑧Cooked, ⑨Pickled
Flavor
Various ingredients depending on the dish
Ingredients
In Japanese cuisine, it is important for the guests to enjoy the dishes with the five senses, by including the season, food plating, and tableware.
Come and enjoy with us the changing of the seasons,

【Kaiseki cuisine description】
①Appetizer…A dish before the course begins, and as n appetizer for your drink
②Clear soup…A soup dish but an important dish, since it is said that this dish shows the skill of the chef
③Sashimi…Fresh raw or nearly raw seafood is prepared
④Seasonal dish…An assortment of seasonal food from the sea and mountain
⑤Grilled dish…Grilled seasonal seafood with garnishing
⑥Deep-fried dish…Deep-fried in oil, giving it richness and flavor of the oil
⑦Stewed dish…2 or more kinds of food are stewed separately and placed in the same bowl
⑧Cooked dish, a specialty, refreshing a la carte
⑧Rice…Rice, flavored rice or Ochazuke
⑨Pickles… Assorted pickles including seasonal pickles
⑩Dessert…Seasonal fruit or assorted jelly


日本料理では、季節が折り込まれ、盛り付け、器や設えにもこだわり
五感で楽しんで頂くようおもてなし致します。
季節の移ろいをどうぞご堪能下さいませ。

【懐石(会席)料理の流れ】
①先付…料理ができるまでの繋ぎとして酒とともにだす前菜のようなもの
②吸い物…汁物のことで、料理人の腕前がこれでわかると言われているほど重要な料理
③造里(向付)…魚介類の新鮮なおいしさを生、もしくは生に近い状態で提供するもの
④八寸…季節の山海の幸を少しずつ取り合わせたもの
⑤焼物…旬の魚介類や肉類などを焼き、あしらいを添えたもの
⑥揚物…油で揚げて、油の風味とコクをつけたもの
⑦焚き合わせ…2種類以上の煮物を同じ器に盛り合わせた煮物のこと
⑧進魚(強肴)心入れで出す一品や珍味など
⑧御飯物…白飯や炊き込みご飯、お茶漬けなど
⑨香の物…季節の物が盛り合された漬物など
⑩デザート…季節の果物やゼリー寄せなどのお菓子
Price(tax excluded)
-

Authentic Kaiseki ["Tsuru"crane] 10000 yen
本格懐石 【鶴】10000円


Genre
Kaiseki Japanese cuisine
Style
①⑥⑧⑨Various cooking methods depending on the dish, ②Simmered, ③Eaten raw, ④Grilled, ⑤Simmered, ⑦Simmered
Flavor
Various ingredients depending on the dish
Ingredients
This course is recommended for entertaining small groups,

①Appetizer
②Clear soup
③Sashimi
④Grilled dish
⑤Stewed dish
⑥Cooked dish
⑦Rice
⑧Pickles
⑨Dessert

※This photo is a sample image


少人数・接待向けのコースです。

①前菜
②御椀物
③造里
④焼物
⑤焚合
⑥進肴
⑦御飯物
⑧香の物
⑨デザート

※写真はイメージです
Price(tax excluded)
¥10,000

Authentic Kaiseki ["Kame"turtle] 13000 yen
本格懐石 【亀】 13000円


Genre
Kaiseki Japanese cuisine
Style
①⑥⑧⑨Various cooking methods depending on the dish, ②Simmered, ③Eaten raw, ④Grilled, ⑤Simmered, ⑦Simmered
Flavor
Various ingredients depending on the dish
Ingredients
This course is recommended for entertaining small groups,

①Appetizer
②Clear soup
③Sashimi
④Grilled dish
⑤Stewed dish
⑥Cooked dish
⑦Rice
⑧Pickles
⑨Dessert

※This photo is a sample image


少人数・接待向けのコースです。

①前菜
②御椀物
③造里
④焼物
⑤焚合
⑥進肴
⑦御飯物
⑧香の物
⑨デザート

※写真はイメージです
Price(tax excluded)
¥13,000

Authentic Kaiseki ["Kotobuki"] 16000 yen
本格懐石 【寿】16000円


Genre
Kaiseki Japanese cuisine
Style
①⑥⑧⑨Various cooking methods depending on the dish, ②Simmered, ③Eaten raw, ④Grilled, ⑤Simmered, ⑦Simmered
Flavor
Various ingredients depending on the dish
Ingredients
This course is recommended for entertaining small groups,

①Appetizer
②Clear soup
③Sashimi
④Grilled dish
⑤Stewed dish
⑥Cooked dish
⑦Rice
⑧Pickles
⑨Dessert

※This photo is a sample image


少人数・接待向けのコースです。

①前菜
②御椀物
③造里
④焼物
⑤焚合
⑥進肴
⑦御飯物
⑧香の物
⑨デザート

※写真はイメージです
Price(tax excluded)
¥16,000

Authentic Kaiseki ["Nishiki"] 20000 yen
本格懐石 【錦】20000円


Genre
Kaiseki Japanese cuisine
Style
①⑥⑧⑨Various cooking methods depending on the dish, ②Simmered, ③Eaten raw, ④Grilled, ⑤Simmered, ⑦Simmered
Flavor
Various ingredients depending on the dish
Ingredients
This course is recommended for anniversaries and celebrations,

①Appetizer
②Clear soup
③Sashimi
④Grilled dish
⑤Stewed dish
⑥Cooked dish
⑦Rice
⑧Pickles
⑨Dessert

※This photo is a sample image


接待やハレの日などおもてなしのお席に
大変おすすめでございます。

①前菜
②御椀物
③造里
④焼物
⑤焚合
⑥進肴
⑦御飯物
⑧香の物
⑨デザート

※写真はイメージです
Price(tax excluded)
¥20,000

Authentic Kaiseki ["Kiwami"] 24000 yen
本格懐石 【極】 24000円


Genre
Kaiseki Japanese cuisine
Style
①⑥⑧⑨Various cooking methods depending on the dish, ②Simmered, ③Eaten raw, ④Grilled, ⑤Simmered, ⑦Simmered
Flavor
Various ingredients depending on the dish
Ingredients
最高峰の食材で最高の調理を行い、湯木の良さを最大限に余すことなく表現した懐石となっております。

①前菜
②御椀物
③造里
④焼物
⑤焚合
⑥進肴
⑦御飯物
⑧香の物
⑨デザート

※写真はイメージです


This course uses the best materials prepared by the best skills, bring out the best of Yuki cuisine.

①Appetizer
②Clear soup
③Sashimi
④Grilled dish
⑤Stewed dish
⑥Cooked dish
⑦Rice
⑧Pickles
⑨Dessert

※This photo is a sample image
Price(tax excluded)
¥24,000

[Special] Japanese duck (kawachi duck) Sukinabe course
【名物】河内鴨のすき鍋コース


Course contents
This course requires a reservation one day in advance.

①Appetizer
②Sashimi
③Hot pot with duck meat
④Rice
⑤Dessert

※This photo is a sample image


こちらのコースは前日までの要予約となっております。

①先付
②お造り
③鴨鍋
④ご飯もの
⑤デザート

※写真はイメージです
Price(tax excluded)
¥12,000

Japanese beef shabu・shabu course
黒毛和牛のしゃぶしゃぶコース


Course contents
This course requires a reservation one day in advance.

①Appetizer
②Sashimi
③Shabu-shabu with Wagyu beef
④Noodles
⑤Dessert

※This photo is a sample image


こちらのコースは前日までの要予約となっております。

①先付
②お造り
③黒毛和牛のしゃぶしゃぶ鍋
④麺類
⑤デザート

※写真はイメージです
Price(tax excluded)
¥13,000

"Tecchiri" hot pot course (November to March only)
てっちり鍋コース(11~3月のみ)


Course contents
This course requires a reservation one day in advance.

①Appetizer
②Sashimi
③Fried chicken
④Tecchiri (boiled blowfish)
⑤Zousui (Japanese rice porridge)
⑥Dessert

※This photo is a sample image


こちらのコースは前日までの要予約となっております。

①先付
②てっさ
③唐揚
④てっちり
⑤雑炊
⑥デザート

※写真はイメージです
Price(tax excluded)
¥15,000

Banquet course ["Yuki" snow]
ご宴会コース【雪】


Course contents
[All 10 dishes]
Japanese beef loin was also included
Luxury course

※ You can put up all-you-can-drink yen +3,000.
※ will be the reservation from 4 people or more.
※The photograph is an image

【全10品】
黒毛和牛ロース肉も盛り込まれた
豪華コース

※飲み放題を+3,000円でお付けできます。
※4名様以上からのご予約となります。
※写真はイメージです
Price(tax excluded)
¥16,000

Banquet course ["Tsuki" moon]
ご宴会コース【月】


Course contents
[10 dishes]
A popular course including fish and vegetable dishes

※ All-you-can-drink service with additional 3,000 yen.
※ Reservation from 4 people or more.
※ See image photo

【全10品】
お魚野菜中心の人気コース

※飲み放題を+3,000円でお付けできます。
※4名様以上からのご予約となります。
※写真はイメージです
Price(tax excluded)
¥13,000

[Lunch] Shokado Gozen
【ランチ】松花堂御膳


Genre
Kaiseki Japanese cuisine
Style
①Grilled ②③⑤⑥Various cooking methods depending on the dish ④ Cooked
Flavor
①Salt, ②③④⑥Various ingredients depending on the dish , ⑤Miso
Ingredients
①Stone-grilled seafood
②Clear soup
③Shakado Bento (square lunch box)
④Rice
⑤Miso soup
⑥Dessert

※This photo is a sample image


Ingredients:①Shrimp, Scallops, Vegetables, ②③⑤⑥Various ingredients depending on the dish, ④Rice


①海鮮石焼
②椀物
③松花堂弁当
④御飯物
⑤味噌汁
⑥デザート

※写真はイメージです

食材:①海老・帆立・野菜, ②③⑤⑥料理ごとに変わる, ④米
Price(tax excluded)
¥3,000

【Lunch】Madame's lunch
【ランチ】マダムランチ


Genre
Kaiseki Japanese cuisine
Style
-
Flavor
-
Ingredients
①Appetizer
②Clear soup
③Sashimi
④Grilled dish
⑤Stewed dish
⑥Pickles
⑦Rice
⑧Cold Dessert

※This photo is a sample image
※Please note that the ingredients and tableware may vary depending on the stock
※Reservation needed

Ingredients:①②④⑥⑧Various ingredients depending on the dish, ③Fresh seasonal fish, ⑤Shrimp-shaped taro, Turnip, Arrow head, Flower-cut carrot, Spinach, Steamed wheat gluten seasoned with soy-sauce based sauce,⑦Rice

①八付
②御椀
③お造里
④焼物
⑤焚合
⑥香の物
⑦御食事
⑧冷菓

※写真はイメージです
※器、食材が仕入れ状況により変更になる場合がございます。
※ご予約制

食材:①②④⑥⑧料理ごとに変わる, ③季節の鮮魚, ⑤海老芋・蕪・松笠慈姑・梅人参・ほうれん草・生麩蒲焼, ⑦米
Price(tax excluded)
¥5,000

【Lunch】Special Lunch Kaiseki (Reservation needed)
【ランチ】お昼の特別懐石(要予約)


Genre
Kaiseki Japanese cuisine
Style
①⑥⑧⑨Various cooking methods depending on the dish, ②Simmered, ③Eaten raw, ④Grilled, ⑤Simmered, ⑦Simmered
Flavor
Various ingredients depending on the dish
Ingredients
This course is recommended for anniversaries and celebrations,

①Appetizer
②Clear soup
③Sashimi
④Grilled dish
⑤Stewed dish
⑥Cooked dish
⑦Rice
⑧Pickles
⑨Dessert

※This photo is a sample image


①前菜
②御椀物
③造里
④焼物
⑤焚合
⑥進肴
⑦御飯物
⑧香の物
⑨デザート

※写真はイメージです
Price(tax excluded)
¥7,000

Japanese sake, Shochu, Plum wine
日本酒・焼酎・梅酒



Genre
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Taste
-
Ingredients
-
Alcohol
-
volume
※See image photo
※Prices vary depending on the brand

※写真はイメージです
※料金は銘柄により異なります
How to drink
-
Price(tax excluded)
Prices vary depending on the brand

Champagne, Wine
シャンパン・ワイン



Genre
Wine
Taste
-
Ingredients
-
Alcohol
-
volume
※See image photo
※Prices vary depending on the brand

※写真はイメージです
※料金は銘柄により異なります
How to drink
-
Price(tax excluded)
Prices vary depending on the brand

Beer, Whiskey, High ball
ビール・ウイスキー・ハイボール



Genre
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Taste
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Ingredients
-
Alcohol
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volume
※See image photo
※Prices vary depending on the brand

※写真はイメージです
※料金は銘柄により異なります
How to drink
-
Price(tax excluded)
Prices vary depending on the brand

Soft drink
ソフトドリンク



Genre
Soft drink
Taste
-
Ingredients
-
Alcohol
-
volume
※See image photo
※Prices vary depending on the brand

※写真はイメージです
※料金は銘柄により異なります
How to drink
-
Price(tax excluded)
Prices vary depending on the brand





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