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Kyoto vegetable cooking and Obanzai Pontocho Suishin honten

京やさい料理とおばんざい 先斗町すいしん本店

【Genre】Kyoto cuisine, Kaiseki cuisine, Vegetable dishes

【Card settlement】Accepted

075-221-8596

【Genre】Kyoto cuisine, Kaiseki cuisine, Vegetable dishes【Card settlement】Accepted

Average budget Dinner:¥ 4,000 ~ ¥ 5,000 Lunch:No service

  • Information
  • Menu

Kyoto Zanmai (luxurious) course "Arashiyama"
京ざんまいコース 「嵐山」



Course contents
〈Starting appetizer〉3 kinds of small bowl
〈Soup appetizer〉Seasonal clear soup
〈Side dish〉3 kinds of seasonal fresh fish and tofu skin arranged platter

【Choice of main dish】
- Kyoto vegetables and wagyu beef grilled on a charcoal cooking stove
- Kyoto pork and vegetable shabu shabu
- Kyoto hot pot with tofu

[Side dish] Bite-sized buckwheat noodle
[Deep fried dish] Kyoto vegetable and shrimp tempura
[Rice] Seasonal rice
[Pickles] 3 kinds of Kyoto pickles
[Soup] Red miso soup
[Dessert] Ice cream of the season

※ Contents of the dishes are subject to change depending on the season and stocking.


〈先附八寸〉小鉢三種
〈椀物〉季節の吸い物
〈向附〉旬の鮮魚三種・汲み上げ湯葉・あしらい一式

【選べるメイン】
 ・京野菜と和牛の七輪焼
 ・京豚と京野菜のしゃぶしゃぶ
 ・京湯どうふ

〈凌ぎ〉一口そば
〈油物〉京野菜と海老の天ぷら
〈御飯〉季節の御飯
〈香の物〉京漬物三種
〈止椀〉赤だし
〈水物〉季節のアイス

※お料理内容は、季節や仕入れ等により変更される場合がございます。
Price
¥ 5,000 (tax not included)

Seasonal kaiseki cuisine "Momoyama"
季節くずし懐石料理 『 桃山 』



Course contents
【Appetizer】 Boiled autumn vegetables
【Soup-type appetizer】 Tofu with Japanese conger
【Sashimi】 Seared bonito
【Chilled, lightly cooked dish 】 Grilled matsutake mushroom and roast duck
【Oshinogi dish】Vinegared mozuku seaweed
【Grilled dish】 Grilled sea bass marinated in miso
【Deep-fried dish】 Deep-fried eggplant and yam in broth
【Substantial dish】 Steamed bun with lotus root
【Rice dish】 Rice with matsutake mushrooms
【Soup】 Red-miso soup
【Pickles】 3 kinds of pickles
【Dessert】 Hazelnut ice cream

※ Contents of the dishes are subject to change depending on the season and stocking.


【先附】 秋野菜お浸し
【椀物】 鱧とうふ
【向附】 戻り鰹たたき
【冷し鉢】 焼松茸と鴨ロース
【お凌ぎ】もずく酢
【焼物】 黒むつ味噌漬け
【油物】 秋茄子とつくね芋の揚げ出し
【強肴】 蓮根饅頭
【御飯】 松茸御飯
【止椀】 赤だし
【香の物】 3種
【水物】 ヘーゼルナッツアイス

※お料理内容は、季節や仕入れ等により変更される場合がございます。
Price
¥ 5,000 (tax not included)

Seasonal kaiseki cuisine "Kamo"
季節懐石料理 『 賀茂 』



Course contents
【Starting appetizer】 Kujo green onions and octopus with spicy vinegared miso
【Soup appetizer】 Matsutake mushroom and Japanese broth steamed in a teapot
【Side dish】 Bluefing tuna, sea bream
【Warm dish】 Autumn eggplant and sirloin steak
【Oshinogi】 Cooked matsutake mushroom
【Grilled dish】 Salt-grilled sweetfish with roe
【Deep-fried dish】 Deep-fried small shrimp and lily bulbs
【Cooked dish】 Cooked turnip and tilefish dressed with thick starchy sauce with scallops
【Rice】 Rice with matsutake mushroom
【Soup】 Red miso soup
【Pickles】 3 kinds
【Dessert】 Matcha green tea ice cream of Gion Tsujiri

※ Contents of the dishes are subject to change depending on the season and stocking.



【先附】 九条葱と蛸の辛子酢味噌
【椀物】 松茸と鱧土瓶蒸し
【向附】 よこわ、鯛
【温物】 秋茄子と牛サーロイン
【お凌ぎ】 焼松茸
【焼物】 子持ち鮎塩焼
【油物】 小海老と百合根のかき揚げ
【強肴】 小蕪と甘鯛の貝柱あんかけ
【御飯】 松茸御飯
【止椀】 赤だし
【香の物】 3種
【水物】 祇園辻利の抹茶アイス


※お料理内容は、季節や仕入れ等により変更される場合がございます。
Price
¥ 6,000 (tax not included)

Sashimi
お造り



Genre
Sashimi
Style
Raw
Flavor
Soy sauce, Other (Wasabi)
Ingredients
③ Tuna
Introduction
① Chef's choice platter ··· ¥ 2800
② Sashimi platter (5 kinds) ··· ¥ 1800
③ Tuna sashimi platter ··· ¥ 1200
※ The photo is a sample image.


①板さんおまかせ造り・・・¥2800
②造り盛り合せ 5種・・・¥1800
③よこわ造り・・・¥1200
Price
¥ 1,200 ~ (tax not included)

Grilled dishes
焼き物



Genre
A la carte
Style
Grilled
Flavor
Salt
Ingredients
① Eggs, ② Wheat gluten (wheat flour), ③ Chicken
Introduction
① Japanese-style rolled omelet using Ohara eggs ··· ¥ 700
② Fresh wheat gluten topped with dengaku miso ··· ¥ 750
③ Charcoal-grilled Kyoto's Akaji chicken ··· ¥ 950


①大原卵の出し巻き・・・¥700
②生麩田楽・・・¥750
③京赤地鶏の炭火焼・・・¥950
Price
¥ 700 ~ (tax not included)

Fried dishes
揚げ物



Genre
A la carte
Style
Deep fried
Flavor
Salt
Ingredients
① Shrimp, ② Chicken, Green onions
Introduction
① Seasonal Tempura platter ··· ¥ 1000
② Tatsuta fried chicken and green onions ··· ¥ 750
④ Small shrimp and lily bulbs mixed tempura ··· ¥ 750


①季節の天ぷら盛り合せ・・・¥1000
②鶏と葱の竜田揚げ・・・¥750
④小海老と百合根のかき揚げ・・・¥750
Price
¥ 750 ~ (tax not included)

Side dishes
酒肴と一品



Genre
A la carte
Style
-
Flavor
Salt
Ingredients
① Duck
Introduction
① Duck breast ··· ¥ 1500


①鴨ロース・・・¥1500
Price
¥ 1,500 (tax not included)

Meal
お食事



Genre
Rice dishes
Style
Simmered, Boiled, Eaten raw
Flavor
Vinegar
Ingredients
Rice, ① Fresh fish, ② Red snapper, Sesame
Introduction
① Nigiri sushi 7 pcs ··· ¥ 1800 [as shown in photo]
② Sesame ochazuke with red snapper ··· ¥ 780


①にぎり寿司7貫・・・¥1800【写真】
②鯛の胡麻茶漬け・・・¥780
Price
¥ 780 ~ (tax not included)

Rice cooked in pot
釜飯



Genre
Rice dishes
Style
Steamed
Flavor
Soy sauce, Salt
Ingredients
Rice, ① Chicken, Burdock, ② Green shiso leaf, Fish roe, ④ Green onions, Duck
Introduction
① Kamameshi (cooked rice in small pot) with Kyoto chicken and burdock ・・・¥850
② Kamameshi(cooked rice in small pot) with grilled cod roe and green shiso leaf・¥950
④Kamameshi (cooked rice in small pot) with grilled green onion and duck・・・¥1,100
※ The photo is a sample image.


①京赤地鶏と牛蒡釜飯・・・¥850
②焼たらこと大葉釜飯・・・¥950
④焼葱と鴨釜飯・・・¥1,100
Price
¥ 850 ~ (tax included)

Dessert
デザート



Genre
Dessert
Style
Frozen
Flavor
Sugar
Ingredients
Milk, Eggs, ① Flour, ② Shiratama (rice-flour dumplings), ③ Matcha green tea
Introduction
① Roasted soy bean ice cream ··· ¥ 550
② Vanilla ice cream with rice-flour dumplings··· ¥ 550
③ Gion Tsujiri's Matcha green tea ice cream··· ¥ 650 [as shown in photo]
※ The photo is a sample image.


①きなこアイス・・・¥550
②白玉バニラアイス・・・¥550
③祇園辻利の抹茶アイス・・・¥650【写真の品】
Price
¥ 550 ~ (tax not included)

Beer
ビール



How to drink
Cold
Introduction
① Super Dry (medium bottle) ··· ¥ 630
② Super Dry draft beer
Glass ··· ¥ 430
Medium ··· ¥ 580
※ The photo is a sample image.


①スーパードライ(中瓶)・・・¥630
②スーパードライ生
グラス・・・¥430
中・・・¥580
Price
¥ 430 ~ (tax not included)

Sake
日本酒



How to drink
Cold, Hot, Room temperature
Introduction
① Suisin small tokkuri (sake bottle) HOT・・・・¥550
② Shutendouji Super dry (Junmai Ginjo) ··· ¥ 880
③ Hiroki (Special Junmai) Fukushima Prefecture··· ¥ 830
④ Kokuryu (Junmai Ginjo) Fukui Prefecture··· ¥ 900
※ The photo is a sample image.


①酔心小徳利(燗)・・・・¥550
②酒呑童子大辛(純米吟醸)・・・¥880
③飛露喜(特別純米)福島・・・¥830
④黒龍(純米吟醸)福井・・・¥900
Price
¥ 550 ~ (tax not included)

Shochu
焼酎



How to drink
Cold, Hot, Room temperature
Introduction
【Wheat-based】
① Nakanaka ··· ¥ 550 ~
② Kanehachi ··· ¥ 600 ~
 
【Potato-based】
③ Kiroku ··· ¥ 550 ~
④ Tomino houzan ··· ¥ 600 ~
※ The photo is a sample image.


【麦】
①中々・・・¥550~
②兼八・・・¥600~

【芋】
③きろく・・・¥550~
④富野宝山・・・¥600~
Price
¥ 550 ~ (tax not included)

Other alcohol drinks
その他のアルコール



How to drink
Cold
Introduction
① Glass wine (Red / White) ··· ¥ 550 ~
② Whiskey, Highball ··· ¥ 500 ~
③ Fruit wine, Plum wine ··· ¥ 500 ~
④ Cocktail Blackcurrant and soda/ Blackcurrant and orange・・¥550


①グラスワイン(赤・白)・・・¥550~
②ウィスキー・ハイボール・・・¥500~
③果実酒・梅酒・・・¥500~
④カクテル 黒カシスソーダ・黒カシスオレンジ・・¥550
Price
¥ 500 ~ (tax not included)

Soft drinks
ソフトドリンク



How to drink
Cold
Introduction
① Oolong tea
② Ginger ale from Nose
③ Coke
④ Orange juice
※ The photo is a sample image.


①烏龍茶
②能勢のジンジャーエール
③コーラ
④オレンジジュース
Price
¥ 350 ~ (tax not included)




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