RESTAURANTWelcome to Japan!

Komatsu-an Sohonke Ginza

小松庵総本家 銀座

【Genre】Soba(buckwheat noodles), Tempura, Bar

【Card settlement】Accepted

03-6264-5109

【Genre】Soba(buckwheat noodles), Tempura, Bar【Card settlement】Accepted

Average budget Dinner:¥8,000 Lunch:¥3,000

  • Information
  • Menu

The beginning of buckwheat noodles - Full course
はじまりの蕎麦 フルコース



Course contents
①2 kinds of buckwheat tasting and an appetizer platter
The buckwheat noodle is 1/2 of the regular portion
Please enjoy the taste with soy sauce-based sauce, salt, olive oil, or water, select to your liking.

② Buckwheat porridge

③ Stewed duck of Aichi and buckwheat tofu

④ Tokyo buckwheat
A new type of dish made with buckwheat flour.
※ It may not be noodles.

⑤ Prawn and seasonal vegetable tempura

⑥ Vinegared of king crab

⑦ Dandosan Highland beef steak "served with special sauce"

⑧ Hot buckwheat noodles
※ Small bowl. Cold type is also available.

⑨ Dessert

All 9 dishes
※ Content may vary depending on purchase stock, etc..
※ During the busy season, we may request your seating time for 2 hours.


①2種類の蕎麦の味の食べ比べと前菜盛り合わせ
 通常のお蕎麦の2分の1の量です
 おつゆ・塩・オリーブオイル・お水でご自由に味をお楽しみください。

②そば粥

③あいち鴨と蕎麦豆腐の煮物

④東京蕎麦
 そば粉を使った新しいタイプの料理。
 ※麺ではないこともあります。

⑤車海老と旬野菜の天ぷら

⑥タラバガニの酢の物

⑦段戸山高原牛のステーキ”特製ソース添え”

⑧温蕎麦
 ※小盛です。冷たいものも出来ます。

⑨甘味

全9品
※コース内容は仕入れ等により、変更することがございます。
※繁忙期の時にお席のお時間を2時間とさせて頂く場合がございます。
Price
¥ 10,000 (tax not included)

The beginning of the buckwheat noodles - Light course
はじまりの蕎麦 ライトコース



Course contents
①2 kinds of buckwheat tasting and an appetizer platter
The buckwheat noodle is 1/2 of the regular portion
Please enjoy the taste with soy sauce-based sauce, salt, olive oil, or water, select to your liking.

② Buckwheat porridge

③ Stewed duck of Aichi and buckwheat tofu

④ Dandosan Highland beef steak "served with special sauce" or Fish of the day

⑤ Hot buckwheat noodles
※ Small bowl. Cold type is also available.

⑥ Dessert

All 6 dishes
※ Content may vary depending on purchase stock, etc..
※ During the busy season, we may request your seating time for 2 hours.


①2種類の蕎麦の味の食べ比べと前菜盛り合わせ
 通常のお蕎麦の2分の1の量です
 おつゆ・塩・オリーブオイル・お水でご自由に味をお楽しみください。

②そば粥

③あいち鴨と蕎麦豆腐の煮物

④段戸山高原牛のステーキ”特製ソース添え”または本日のお魚

⑤温蕎麦
 ※小盛です。冷たいものも出来ます。

⑨甘味

全6品
※コース内容は仕入れ等により、変更することがございます。
※繁忙期の時にお席のお時間を2時間とさせて頂く場合がございます。
Price
¥ 6,000 (tax not included)

Recommended Tokyo buckwheat noodle set
東京蕎麦おすすめセット



Course contents
- Appetizer
Nasu-dengaku (grilled eggplant with sweet miso sauce), Itawasa (fish paste with wasabi), Buckwheat tofu, Grilled duck, Boiled seasoned greens

-Tempura
Prawn, conger eel, 3 kinds of seasonal vegetables

- Tokyo buckwheat noodle
A new type of buckwheat cuisine using buckwheat flour

- Meat dish of the day

- Buckwheat noodles
Seiro (cold noodles) or Kake (hot noodles)

- Dessert


・前菜
なす田楽、板わさ、蕎麦豆腐、鴨焼き、お浸し

・天ぷら
車海老、アナゴ、旬野菜三種

・東京蕎麦
そば粉を使った新しいタイプの蕎麦料理

・本日の肉料理

・蕎麦
せいろ または かけ

・甘味
Price
¥ 8,000 (tax not included)

Recommended Edo buckwheat noodle set
江戸蕎麦おすすめセット



Course contents
- Appetizer
Nasu-dengaku (grilled eggplant with sweet miso sauce), Itawasa (fish paste with wasabi), Buckwheat tofu, Grilled duck, Boiled seasoned greens

-Tempura
Prawn, conger eel, 3 kinds of seasonal vegetables

- Buckwheat noodles
Seiro (cold noodles) or Kake (hot noodles)


・前菜
なす田楽、板わさ、蕎麦豆腐、鴨焼き、お浸し

・天ぷら
車海老、アナゴ、旬野菜三種

・蕎麦
せいろ または かけ
Price
¥ 5,000 (tax not included)

Kikouchi (100% buckwheat flour) Seiro
生粉打ち せいろ



Genre
Buckwheat noodles
Style
Simmered, Boiled
Flavor
Soy sauce, Dashi (broth)
Ingredients
Soba Tsuyu (bonito), Buckwheat noodles, Green onions, Hon-wasabi
Introduction
We self-mill and use only domestic buckwheat.
Our homemade noodles are made by skilled craftsmen using traditional 100% Edo-mae (Tokyo-style) buckwheat flour.


自家製粉した国内産のお蕎麦を使用しております。
職人による伝統的な江戸前のそば粉100%手打ち蕎麦です。
Price
¥ 1,200 (tax not included)

Kikouchi (100% buckwheat flour) with spicy grated Japanese radish
生粉打ち 辛味おろし



Genre
Buckwheat noodles
Style
Simmered, Boiled
Flavor
Soy sauce, Dashi (broth)
Ingredients
Buckwheat noodle, Soba Tsuyu (bonito), Spicy Japanese radish, Green onions, Mitsuba parsley
Introduction
Please enjoy Kikouchi seiro (100% buckwheat noodle) with spicy grated Japanese radish.


生粉打ちせいろに辛味おろし大根をつけてお召し上がりください。
Price
¥ 1,400 (tax not included)

Kikouchi (100% buckwheat flour) with sesame-based sauce
生粉打ち 胡麻だれ



Genre
Buckwheat noodles
Style
Simmered, Boiled
Flavor
Soy sauce, sesame Who olive oil, red pepper
Ingredients
Buckwheat noodle, Sesame-based sauce, Green onion, Chili oil
Introduction
Please enjoy Kikouchi seiro (100% buckwheat noodle) with sesame-based sauce.


生粉打ちせいろに胡麻だれをつけてお召し上がりください。
Price
¥ 1,600 (tax not included)

Tempura platter
天ぷら盛り合わせ



Genre
Tempura, Deep-fried (Other)
Style
Deep fried
Flavor
Salt, Citrus sudachi
Ingredients
Seasonal vegetables (7 kinds), Shrimp, White fish, Conger eel
Introduction
Served with Tentsuyu dipping sauce.


天つゆお出しできます。
Price
¥ 3,800 (tax not included)

Japanese-style rolled omelet using soup stock
出汁巻き玉子



Genre
A la carte
Style
Grilled
Flavor
Soy sauce
Ingredients
Egg, Bonito, Grated Japanese radish
Introduction
This Japanese-style omelet is made with first brewing soup stock and Okukujiran eggs.

奥久慈卵と一番出汁をつかった出汁巻き玉子です。
Price
¥ 1,200 (tax not included)

Coarsely grounded Sobagaki(buckwheat dough ball)
粗挽きそばがき



Genre
A la carte
Style
Grilled, Roasted
Flavor
Salt
Ingredients
Buckwheat flour, Wasabi, Spicy grated Japanese radish, Soba Tsuyu (dipping sauce for noodles), (Bonito)
Introduction
Put the water in buckwheat flour, subjected to fire, which was kneaded into dough.
It is old-fashioned way of eating Japan.


そば粉に水を入れ、火にかけ、餅状に練ったもの。
日本の昔ながらの食べ方です。
Price
¥ 1,300 (tax not included)

Deep fried buckwheat tofu
蕎麦豆腐のあげ出し



Genre
A la carte
Style
Deep-fried, Marinated
Flavor
Bonito stock
Ingredients
Tofu, Green onions, Sweet long red pepper, Bonito, Ginger, Grated Japanese radish, Buckwheat flour
Introduction
Soup stock is poured over buckwheat tofu made from buckwheat flour and soy milk.


蕎麦粉と豆乳で作った蕎麦豆腐を揚げて、出汁をかけたもの。
Price
¥ 900 (tax not included)

Beer
ビール各種



How to drink
Cold
Introduction
① The Premium Malt 800 yen
② All-free small bottle non-alcohol beer 600 yen


①ザ・プレミアム・モルツ 800円
②オールフリー小瓶 ノンアルコールビール 600円
Price
¥ 600 ~ (tax not included)

Sake
日本酒各種



How to drink
Cold, Hot
Introduction
① Michisakari Junmai dry Glass 600 yen 1 Go 1100 yen
② Junmai Nigorizake Bisyamon Glass 700 yen 1 Go 1200 yen
③ Kirei Junmai Daiginjo Glass 1400 yen 1 Go 2600 yen
④ Dassai Junmai Daiginjo Migaki2wari3bu Glass 2000 yen 1 Go 3800 yen 4 Go bottle 15000 yen

Hot sake is also available.


①三千盛 純米ドライ glass 600円 一合 1100円
②純米にごり酒 毘 glass 700円 一合 1200円
③亀齢 純米大吟醸 glass 1400円 一合 2600円
④獺祭 純米大吟醸 磨き二割三分 glass 2000円 一合 3800円 四合瓶 15000円

熱燗も出来ます。
Price
¥ 600 ~ (tax not included)

Shochu
焼酎



How to drink
Cold, Hot
Introduction
① Buckwheat shochu Nayuta no koku 700 yen
② Barley shochu Mugiikkon 900 yen
③ Potato shochu Tenshi no yuwaku 1,200 yen
Choose from
④ On-the-rocks ⑤ With buckwheat hot water ⑥ With water.



①蕎麦焼酎 那由多の刻 700円
②麦焼酎 麦一献 900円
③芋焼酎 天使の誘惑 1,200円

④ロック⑤蕎麦湯割り⑥水割り 選べます。
Price
¥ 700 ~ (tax not included)

Red wine
赤ワイン各種



How to drink
Room temperature
Introduction
① Toranbusuti Chianti Cherusasu glass 600 yen bottle 3000 yen
② Jacob's Creek 's red glass 700 yen bottle 3500 yen


①トランブスティ キャンティ チェルサス glass 600円 bottle 3000円
②ジェイコブス・クリーク わ 赤 glass 700円 bottle 3500円
Price
¥ 600 ~ (tax not included)

White wine
白ワイン各種



How to drink
Cold
Introduction
① St. Michael Riesling Glass 600 yen Bottle 3000 yen
② Jacob's Creek 's white Glass 700 yen Bottle 3500 yen


①セント・ミハエル・リースリング glass 600円 bottle 3000円
②ジェイコブス・クリーク わ 白 glass 700円 bottle 3500円
Price
¥ 600 ~ (tax not included)

Soft drinks
ソフトドリンク各種



How to drink
-
Introduction
① Fresh orange juice 600 yen
② Homemade ginger ale 600 yen
③ Oolong tea 600 yen
④ Perrier 600 yen
⑤ Smith spring water 1,000 yen


①フレッシュオレンジジュース 600円
②自家製ジンジャエール 600円
③烏龍茶 600円
④ペリエ 600円
⑤スミス スプリング ウォーター 1,000円
Price
¥ 600 ~ (tax not included)





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